Team

Wij stellen ons graag voor

Maak hier alvast kennis met het team van Amermondzorg.

Team Amermondzorg Frederique van LooverenTandarts Frederique van Looveren is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in verscheidene groepspraktijken in de algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde.

Recent heeft Frederique deelgenomen aan een tandheelkundige expeditie in Nepal, waarbij een team van tandartsen en tandprothetici de lokale bevolking heeft voorzien van tandheelkundige zorg.

Frederique is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT.
BIG-register: nummer 89912637802

Team Amermondzorg Jantine JaspersTandarts Jantine Jaspers is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft de bachelor tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen voltooid en daarnaast Bedrijfskunde gestudeerd.

Jantine heeft haar afstudeeronderzoek in de binnenlanden van Suriname gedaan en daarbij onder primitieve omstandigheden de lokale bevolking op meerdere plekken in het regenwoud van tandheelkundige hulp voorzien.

Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angst patiënten.

Jantine is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) het KNMT.
BIG-register: nummer 89911751902

Team Amermondzorg Rosa MoolenaarTandarts Rosa Moolenaar is in januari 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de endodontologie en parodontologie. Rosa is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken.

Rosa is lid van het KNMT.

BIG-register: nummer 29922275502.

Tandarts Wartanian is afgestudeerd als tandarts en sinds kort het team van Amermondzorg komen versterken.

Tara heeft haar opleiding mondzorgkunde afgerond in Amsterdam. Naast haar opleiding heeft ze in verscheidene praktijken haar passie voor de mondzorg kunnen uitvoeren. Ze heeft tijdens haar werkzaamheden op de afdeling implantologie van het ACTA affiniteit gekregen voor de verzorging van implantaten en heeft tijdens haar opleiding de differentiatie implantologie en onderzoek gevolgd. Zij zet zich naast het behandelen vooral in op de preventie van tandvlees problematiek.
Ze vindt het belangrijk om de patiënt als geheel te zien zodat zij de behandeling kan afstemmen op de specifieke zorgbehoefte van de patiënt.Tara is blij dat zij deel kan uitmaken van het gepassioneerde en kwaliteitsgerichte mondzorgteam van Amermondzorg in Amersfoort.

Saharnaz is een sportieve & vriendelijke preventie assistente. Gediplomeerd als tandarts assistente & preventie assistente met 14 jaar werk ervaring. Sinds maart 2018 is zij werkzaam bij Amermondzorg opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Team Amermondzorg Patrice Visser - van den BoschTjarda is, nadat zij 20 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, het team vorig jaar komen versterken aan de balie. Dit doet zij elke dag met veel passie en plezier. Zo krijgt iedere patiënt een persoonlijke benadering. Verder zorgt zij ervoor, dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt. Als u naar de praktijk belt, krijgt u haar ook aan de telefoon voor het maken van een afspraak.