Team

Wij stellen ons graag voor

Maak hier alvast kennis met het team van Amermondzorg.

Team Amermondzorg Frederique van LooverenTandarts Frederique van Looveren is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in verscheidene groepspraktijken in de algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde.

Recent heeft Frederique deelgenomen aan een tandheelkundige expeditie in Nepal, waarbij een team van tandartsen en tandprothetici de lokale bevolking heeft voorzien van tandheelkundige zorg.

Frederique is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT.
BIG-register: nummer 89912637802

Team Amermondzorg Jantine JaspersTandarts Jantine Jaspers is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft de bachelor tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen voltooid en daarnaast Bedrijfskunde gestudeerd.

Jantine heeft haar afstudeeronderzoek in de binnenlanden van Suriname gedaan en daarbij onder primitieve omstandigheden de lokale bevolking op meerdere plekken in het regenwoud van tandheelkundige hulp voorzien.

Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angst patiënten.

Jantine is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) het KNMT.
BIG-register: nummer 89911751902

Team Amermondzorg Rosa MoolenaarTandarts Rosa Moolenaar is in januari 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de endodontologie en parodontologie. Rosa is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken.

Rosa is lid van het KNMT.

BIG-register: nummer 29922275502.

Tandarts Wartanian is in 2015 afgestudeerd als tandarts in Nederland en sindsdien werkzaam bij verschillende praktijken. Ze heeft zich verdiept in Esthetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen en kindertandheelkunde. Perfectionisme en patiëntentevredenheid spreken haar enorm aan.

Zij is lid van het KNMT en IQUAL en houdt hiermee haar kennis goed op niveau.

BIG-register: nummer 79917586202.

Tandarts van Keulen is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken.

Cathia is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. Een bulk aan ervaring maakt, dat zij een mooie aanvulling is. 
Mariska is sinds februari 2019 het team komen versterken. Zij brengt een jarenlange ervaring en enthousiasme met zich mee. Ze kan de patiënt erg goed op zijn gemak stellen in de stoel. Je kunt haar ook een middag aan de balie of aan de telefoon treffen.
Gert-Jan is sinds februari 2019 het team komen versterken. Hij brengt een jarenlange ervaring en enthousiasme mee. Hij is van alle markten thuis. Zo vind je hem assisterend aan de stoel als wel aan de balie of aan de telefoon.
Nina is bijna afgestudeerd tandarts en is nu werkzaam als tandarts assistente aan de stoel. Daarnaast voert ze ook preventie- en mondhygiëniste taken uit. Nina is erg veelzijdig.
Sara is sinds februari 2019 het team komen versterken. Zij brengt jarenlange ervaring en enthousiasme mee. Ze assisteert de tandarts aan de stoel. Ze maakt o.a. afdrukken en foto's. Ook kan zij poetsinstructie geven.

Saharnaz is een sportieve & vriendelijke preventie assistente. Gediplomeerd als tandarts assistente & preventie assistente met 14 jaar werk ervaring. Sinds maart 2018 is zij werkzaam bij Amermondzorg en behandelt zij met passie haar patiëntenbestand.

Team Amermondzorg Patrice Visser - van den BoschTjarda is, nadat zij 20 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, het team in 2017 komen versterken aan de balie. Dit doet zij elke dag met veel passie en plezier. Zo krijgt iedere patiënt een persoonlijke benadering. Verder zorgt zij ervoor, dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt. Als u naar de praktijk belt, krijgt u haar ook aan de telefoon voor het maken van een afspraak.