Team

Wij stellen ons graag voor

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten. Bent u op zoek naar een deskundige tandartspraktijk in Amersfoort dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij stellen ons graag aan u voor, want een vertrouwd gezicht is voor ons belangrijk. U heeft daarom bij Amermondzorg altijd dezelfde tandarts.

Team Amermondzorg Frederique van LooverenTandarts Frederique van Looveren is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in verscheidene groepspraktijken in de algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Frederique heeft erg veel ervaring met angstige patiënten.

In het verleden heeft Frederique deelgenomen aan een tandheelkundige expeditie in Nepal, waarbij een team van tandartsen en tandprothetici de lokale bevolking heeft voorzien van tandheelkundige zorg.

Frederique is als praktijkhouder lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT.
BIG-register: nummer 89912637802

Team Amermondzorg Jantine JaspersTandarts Jantine Jaspers is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft de bachelor tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen voltooid en daarnaast Bedrijfskunde gestudeerd.

Jantine heeft haar afstudeeronderzoek in de binnenlanden van Suriname gedaan en daarbij onder primitieve omstandigheden de lokale bevolking op meerdere plekken in het regenwoud van tandheelkundige hulp voorzien.

Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angst patiënten.

Jantine is als praktijkhouder lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) het KNMT.
BIG-register: nummer 89911751902

  Tandarts van Keulen is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken. Zij is enthousiast en blijft zich continue ontwikkelen in de tandheelkunde. Zij heeft zich gespecialiseerd in implantologie en neemt daarnaast ook aligner behandelingen voor haar rekening, de onzichtbare beugel. Anibor werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

BIG-register: nummer 09926456002.

  Roald is onlangs afgestudeerd en heeft al eerder het team van Amermondzorg ondersteund als assistent. Nu is hij als volleerd tandarts aan de slag bij Amermondzorg. Roald heeft veel ervaring opgedaan ook in gerenommeerde medische centra. Roald vind je op maandag ook in de avond en iedere zaterdag in de praktijk.

BIG-register: nummer 59933638202.

  Daan heeft al wat jaren ervaring als tandarts, is leuk met jonge kinderen en heeft al eerder het team van Amermondzorg ondersteund als waarnemer. Hij gaat na zijn wereldreis voor drie dagen aan de slag bij Amermondzorg. Daan vind je op maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk.

BIG-register: nummer 19918234202.

Kareshma is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. Kareshma is een gedreven mondhygienist met passie voor haar vak. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag ook in de avond.   BIG-register: nummer 59930947579
Nilofar is als zelfstandig mondhygiënist de praktijk komen versterken. Nilofar is een rustige mondhygiënist met veel geduld. Zij is in 2017 afgestudeerd in Amsterdam en heeft bij diverse praktijken ervaring opgedaan. Sinds 2019 is zij geregistreerd mondhygiënist. Zij werkt op maandag, ook in de avond en vrijdag bij ons in de praktijk. In 2024 zal zij ook enkele zaterdagen op de praktijk behandelen.  
BIG-register: nummer 49928515879
Ayla is gediplomeerd Preventie assistente en beheert haar eigen agenda. Daarnaast assisteert zij graag aan de stoel en vind je haar ook regelmatig achter de balie. Ayla brengt een hoop enthousiasme met zich mee.

Janne volgt op dit moment de opleiding tandartsassistente bij MBO Amersfoort. Zij gaat naar het 2e jaar van haar Studie Tandarts assistente. Janne assisteert elke donderdagavond en zaterdag vind je haar aan de balie. Verder versterkt zij ons team op oproepbasis als assistente.
Eyerusaliem, is in april bij ons gestart als tandarts assistente in opleiding. Zij wordt intern opgeleid en gaat als aanvulling de opleidingen volgen via Acta. Eyerusaliem is enthousiast en leergierig en werkt zeer secuur.
Ze gaat ons team full-time versterken.
Suzana is sinds kort aan het werk bij Amermondzorg. Zij komt uit de horeca. Wij leiden haar intern op en gaat als aanvulling een opleiding volgen. Zij zal als assistente op de maandag t/m donderdag assisteren aan de stoel.
Dillet is net afgestudeerd als tandartsassistente bij het MBO in Amersfoort en is ook sinds kort het team komen versterken. Dillet zal ook full-time als assistente assisteren.

Tjarda is, nadat zij 20 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, het team in 2017 komen versterken aan de balie. Dit doet zij elke dag met veel passie en plezier. Zo krijgt iedere patiënt een persoonlijke benadering. Verder zorgt zij ervoor, dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt. Als u naar de praktijk belt, krijgt u haar ook aan de telefoon voor het maken van een afspraak.