Team

Wij stellen ons graag voor

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten. Bent u op zoek naar een deskundige tandartspraktijk in Amersfoort dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij stellen ons graag aan u voor, want een vertrouwd gezicht is voor ons belangrijk. U heeft daarom bij Amermondzorg altijd dezelfde tandarts.

Team Amermondzorg Frederique van LooverenTandarts Frederique van Looveren is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in verscheidene groepspraktijken in de algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Frederique heeft erg veel ervaring met angstige patiënten.

In het verleden heeft Frederique deelgenomen aan een tandheelkundige expeditie in Nepal, waarbij een team van tandartsen en tandprothetici de lokale bevolking heeft voorzien van tandheelkundige zorg.

Frederique is als praktijkhouder lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT.
BIG-register: nummer 89912637802

Team Amermondzorg Jantine JaspersTandarts Jantine Jaspers is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft de bachelor tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen voltooid en daarnaast Bedrijfskunde gestudeerd.

Jantine heeft haar afstudeeronderzoek in de binnenlanden van Suriname gedaan en daarbij onder primitieve omstandigheden de lokale bevolking op meerdere plekken in het regenwoud van tandheelkundige hulp voorzien.

Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angst patiënten.

Jantine is als praktijkhouder lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) het KNMT.
BIG-register: nummer 89911751902

  Tandarts van Keulen is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken. Zij is enthousiast en blijft zich continue ontwikkelen in de tandheelkunde. Zij heeft zich gespecialiseerd in implantologie en neemt daarnaast ook de onzichtbare aligner behandelingen voor haar rekening, de onzichtbare beugel. Anibor werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag om de week in Amersfoort.

BIG-register: nummer 09926456002.

 Tandarts Küppers is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie aan het Gymnasium het team van Amermondzorg komen versterken. Cato houdt van hockey, zeilen en reizen. Cato werkt op de donderdag in Amersfoort.

BIG-register: nummer 69930816602.

  Tandarts Lont is onlangs het team van Amermondzorg komen versterken. Hij brengt een hoop ervaring, rust en positiviteit met zich mee. Fred vind je op donderdag en vrijdag in de praktijk.

BIG-register: nummer 49046648602.

  Roald is onlangs afgestudeerd en heeft al eerder het team van Amermondzorg ondersteund als assistent. Nu gaat hij als volleerd tandarts aan de slag bij Amermondzorg. Roald heeft veel ervaring opgedaan ook in gerenommeerde medische centra. Roald vind je op maandag en iedere zaterdag in de praktijk.

BIG-register: nummer 59933638202.

Kareshma is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. Kareshma is een gedreven mondhygieniste met passie voor haar vak. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag ook in de avond.  
Nilofar is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. Nilofar is een rustige mondhygiëniste met veel geduld. Zij is in 2017 afgestudeerd in Amsterdam en heeft bij diverse praktijken ervaring opgedaan. Sinds 2019 is zij geregistreerd mondhygiënist. Zij werkt op maandag, ook in de avond en vrijdag bij ons in de praktijk.  
Ayla is gediplomeerd Preventie assistente en beheert nu haar eigen agenda. Daarnaast assisteert zij graag aan de stoel en vind je haar ook regelmatig achter de balie.

Maroussia is al enige jaren assistente. Zij is als stagiëre het team komen versterken. Zij is inmiddels allround en vervult meerdere back-office taken. Ook de balie neemt zij vaak voor haar rekening.

Tessa is in 2022 het team van Amermondzorg komen versterken. Zij brengt enorm veel enthousiasme met zich mee.
Minou is een enthousiaste assistente. Zij brengt een jarenlange ervaring met zich mee en is ons in 2023 komen versterken. U vindt haar behalve aan de stoel ook in de preventie kamer, waar zij gebitsreinigingen uitvoert.
Janne volgt op dit moment de opleiding tandartsassistente bij MBO Amersfoort. Zij zit in het eerste jaar van haar Studie. Ook Janne versterkt ons team op oproepbasis.
Zazou gaat aankomend seizoen de opleiding tandartsassistente bij ROC volgen. In dit eerste leerjaar van haar studie komt ze stagelopen. Wij leiden haar intern op, zodat zij als vaste assistente op de zaterdag komt assisteren en daarnaast als oproepkracht.

Tjarda is, nadat zij 20 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, het team in 2017 komen versterken aan de balie. Dit doet zij elke dag met veel passie en plezier. Zo krijgt iedere patiënt een persoonlijke benadering. Verder zorgt zij ervoor, dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt. Als u naar de praktijk belt, krijgt u haar ook aan de telefoon voor het maken van een afspraak.