Team

Wij stellen ons graag voor

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten. Bent u op zoek naar een deskundige tandartspraktijk in Amersfoort dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij stellen ons graag aan u voor, want een vertrouwd gezicht is voor ons belangrijk. U heeft daarom bij Amermondzorg altijd dezelfde tandarts.

Team Amermondzorg Frederique van LooverenTandarts Frederique van Looveren is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in verscheidene groepspraktijken in de algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Frederique heeft erg veel ervaring met angstige patiënten.

In het verleden heeft Frederique deelgenomen aan een tandheelkundige expeditie in Nepal, waarbij een team van tandartsen en tandprothetici de lokale bevolking heeft voorzien van tandheelkundige zorg.

Frederique is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het KNMT.
BIG-register: nummer 89912637802

Team Amermondzorg Jantine JaspersTandarts Jantine Jaspers is in 2009 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Zij heeft de bachelor tandheelkunde aan de rijksuniversiteit Groningen voltooid en daarnaast Bedrijfskunde gestudeerd.

Jantine heeft haar afstudeeronderzoek in de binnenlanden van Suriname gedaan en daarbij onder primitieve omstandigheden de lokale bevolking op meerdere plekken in het regenwoud van tandheelkundige hulp voorzien.

Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en de behandeling van angst patiënten.

Jantine is lid van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) het KNMT.
BIG-register: nummer 89911751902

  Tandarts van Keulen is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken. Zij is enthousiast en blijft zich continue ontwikkelen in de tandheelkunde. Momenteel is zij zich aan het verdiepen in implantologie en neemt ze daarnaast ook onzichtbare aligner behandelingen voor haar rekening, de onzichtbare beugel.

BIG-register: nummer 09926456002.

  Tandarts Mars is afgestudeerd als tandarts en is direct na haar studie het team van Amermondzorg komen versterken.

BIG-register: nummer 89925734302

Tandarts Cuppen brengt een berg aan ervaring mee als tandarts en is sinds kort het team van Amermondzorg komen versterken. Hij is al 32 jaar tandarts, waarvan 10 jaar in Duitsland veel ervaring opgedaan. Met name op het gebied van kroon-en brugwerk. Tandarts Cuppen heeft affiniteit met angstige patiënten en kinderen. Van mensen die jaren niet geweest zijn, probeert hij hun angst te verminderen.

BIG-register: nummer 49020538202

Kareshma is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. 
Lydia is als zelfstandig mondhygiëniste de praktijk komen versterken. Zij brengt een jarenlange ervaring met zich mee.
Ayla is kort geleden geslaagd voor de opleiding Preventie assistente beheert nu haar eigen agenda.

Maroussia is al enige jaren assistente. Zij is als stagiëre het team komen versterken.

Mieke is een jaar geleden het team van Amermondzorg komen versterken. Zij brengt jarenlange ervaring met zich mee.

Amira is dit jaar het team van Amermondzorg komen versterken. Zij brengt enorm veel enthousiasme met zich mee.
Tjarda is, nadat zij 20 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, het team in 2017 komen versterken aan de balie. Dit doet zij elke dag met veel passie en plezier. Zo krijgt iedere patiënt een persoonlijke benadering. Verder zorgt zij ervoor, dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt. Als u naar de praktijk belt, krijgt u haar ook aan de telefoon voor het maken van een afspraak.